

2012 FALL EXAMINATION SCHEDULE

DATE	EXAMINATION	TYPE	LENGTH	TIME
Wed. Oct. 31	ERM Enterprise Risk Management	WA	**4 hours and 15 minutes	8:30am – 12:45pm
Wed. Oct. 31	Adv F Advanced Finance	WA	**2 hours and 15 minutes	2:30pm – 4:45pm
Thurs. Nov. 1	 FSA Exams (Room A) FETE: Financial Economic Theory and Engineering Exam (Finance/ERM/Investment) DP-IU: Individual Life & Annuities United States – Design & Pricing DP-IC: Individual Life & Annuities Canada – Design & Pricing DP-GH: Group and Health – Design & Pricing DP-RC: Retirement Benefits Canada – Design & Pricing 	WA	**6.5 hours	8:30am – 11:45am and 1:30pm – 4:45pm
	 FSA Exams (Room B) DP-RU: Retirement Benefits United States – Design & Pricing 	WA	**3 hours and 45 minutes	8:30am – 12:15pm
Friday Nov. 2	 FSA Exams (Room A) APM: Advanced Portfolio Management CSP-RC: Retirement Benefits Canada – Company/Sponsor Perspective CSP-IU: Individual Life & Annuities United States - Company/Sponsor Perspective CSP-IC: Individual Life & Annuities Canada - Company/Sponsor Perspective CSP-GH: Group and Health - Company/Sponsor Perspective 	WA	**6.5 hours	8:30am – 11:45am and 1:30pm – 4:45pm
	 FSA Exams (Room B) CSP-RU: Retirement Benefits United States – Company/Sponsor Perspective 	WA	**4 hours and 45 minutes	8:30am – 1:15pm
Tues. Nov. 6	Exam MLC Actuarial Models – Life Contingencies Segment	МС	**3 hours and 15 minutes	8:30 am – 11:45 am
Wed. Nov. 7	EA-2, Segment A Pension	МС	4 hours	8:30 am – 12:30 pm

*MC = Multiple Choice

*WA = Written Answer

**Includes appropriate read-through time